Tuesday, December 11, 2012

Surprise!!!!!!


Terkejut tak sume. hehehe. Btw aku nk share sumting ngn korg. aku nk wt surprise kt si dia(gula-gula hati) nk mntak maaf tp tak tau nk wt apa. Fikir punya fikir jeng jeng jeng. Mula-mula sekali aku pergi kedai cari teddy bear n kad ucapan mintak maaf. Lepas da beli tuh aku fikir mcm mne nk wt surprise kt dia. Ni antara idea-idea yg muncul dalam kepala hotak aku nie:

1: letak kt tmpt duduk belakang je.
2: letak kt bonet pastu wt2 terbukak bonet belakang
3: letak kt bonet pastu bukak bonet suro dia letak barang

  Then aku decide wt yg 2 atau 3. Malam tuh wt preperation sume2 bagai. Tiba hari di nanti. jeng jeng jeng. (wt suspen sikit). Aku pegi la kampus dia kt puncak perdana tuh(lebih kurang 20 minit). Sampai je aku call dia ckp da smpi. so aku tggu dia turun (perempuan maklumlah make up lama sgt mcm retisss). After dia turun aku nmpak dia dengan mengendong beg 2 3. Excited nak balik rumah kata kan. huhuhuhu. Aku pon cepat-cepat bukak bonet nk suruh dia letak barang. Tiba-tiba dia letak barang kt tempat duduk belakang. Aduh spoil. Takpe aku tukar plan B (standby awal2 dah). Aku mintak dia tolong tutup kan. Aku pesan angkat tinggi2 sikit. Tp dia tak dengar (lupa nak korek telinga agak nya) spoil utk kali kedua. Tp aku ada backup plan. aku dah standby artikel yg dia tertinggal kt dalam bonet (sediakan payung sebelum hujan). Aku suruh dia amek artikel tuh. Kali ni rancangan berjaya. hahaha (muke puas hati). tp syg nye dia tak de respon surprise. sedih je. dia hanya mampu tersenyum mcm kerang busuk je. hampeh tol.. (penat2 wt surprise). Tp yg penting surprise aku menjadi. hehehe.

Sekian saja untuk kali ini...


Oh! gula-gula hati mintak maaf ye. hehehe

<3 <3 <3 <3 <3 <3<3 <3   ------<@


wehewwww.. Assalamualaikum (y)