Wednesday, October 31, 2012

Kids...

"Hi, I'm Mia!"
Cerita zaman kanak-kanak memang paling manis dalam hidup.
Kalau dulu saya suka mainan kakak saya. Sebab jauh umur cuma 2 tahun. So apa die ada sy mesti ada jugak. Birthday die mesti sy pon dapat hadiah. HIHI
Dolu2 teringin sangat nak ade kawan macam Mia ni. Standard budak perempuan lah nak ade doll comel2 bagai tu kan. Sampai kan satu masa, darjah 6. Mintak kat along bear besar yang boleh buat tido same tu. Along bagi green light pulak time tu. Tapi! ("Tapi" bermaksud ada syaratnya nadiah! Ada syarat!) Kena dapatkan 5A mase UPSR. Malangnya sy tak cukup pandai nak daptkan 5A tu. Dapat 3 je. HIHI. Tinggal lah kenangan wahai teddy bear Giant.

Walaupun umur dah meningkat 21 ni. Perasaan nak memiliki Mia ni masih ade. Insyaallah satu hari nak buat sendiri. Baru lah rare. Gambateh gozaimasu Nadiah!

No comments:

Post a Comment