Sunday, July 29, 2012

People always think that the most painful thing in life is losing the one you value. The truth is, the most painful thing is losing yourself in the process of valuing someone too much and forgetting that you are special too.
How would I know?

Thursday, July 26, 2012

Kesan kepada malas nak topup =____=

Jadi rindu lah!! 



Igt lagi tak main tambah2 name kite ngan name awek/pakwe kite sebab nak tau percent kekuatan cinta kite, haha. I've done it last week. But i did it on my paper, Meh buat lagi skali. Kadang2 math tunggang terbalik. 

M u h a m a d K h a i r e I z z a t
N a d i a h

2 1 3 6 2 1 3 1 1 1 2 1 1
3 2 5 7 3 2 3
6 4 8 7 
1 3 1 2
34%

Damn! Ari tu buat dalam kertas  dapat 98%. -_____________________-"

haha. dear Pak guard Hati, 
I Miss You yknow! 

Friday, July 20, 2012

Tiba-tiba

terasa tangan gatal nk post something. huhu

klu tak nnt ada nenek tua akan membebel.

dia akan ckp "ha! bila nak update blog".



Nak dijadikan cerita pagi td bangun tidur (tak bape nak pagi sgt la kan) terus mencari fon. And ternampak ada msj. nama yg tertera <3cik muda<3. lepas tu cepat bukak msj tuh. takutnye pasal. msj smpi pkol 9.35. Baca nye pkol 12.30. huhu. lepas jew baca msj tuh. sampai ke telinga laa senyum nye kan. rasa bahagia. hewhew. macam mmpi pon ade gak. Msj yg dia hantar sgt suwit. Nak tau tak ape yang dia taip yg membuatkan abg tersenyum smpi telinga. huhuhuhu. ---------------------->

"hari ku harus dipenuhi dengan suara mu,
 ucuk ku. Fikiranku hanya dipenuhi senyumanmu
 alangkah indah jika diri mu sentiasa disisi ku ucuk ku"


so sweet laa gula-gula hati. comel je msj dia bagi. ehehe.


  
Ni la dia gula-gula hati

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3  for you lah nenek tua. heheheh

Thursday, July 19, 2012

To Bantal Busuk with LOVE

Dear Bantal Busuk,
Happy Pre-Anniversary ke 4! *clap clap clap
Cewah! 4 konon... nampak macam kejap padahal ! aku je yang tahu betape lame nye 4 tahun tu. 
Disini akak nak mengucapkan terima kasih yang tak terhingga kepada adik Bantal Busuk sebab terima akak selame ini. Akak bukan ape. Akak rase akak ni dah mmg tak laku. Dari sekolah dulu dik oi.. Akak......*dengan muka sedih + air mata bergenang* rase tua oi.. Dah 4 tahun. Maka akak da bertambah umur gamak nye.# kan kalau makin kurang umur tu payah? =_="

 Atas perasaan berbesar kaki dan ringan tangan meh saye list kenape akak rase kite patut teruskan usaha sampai ke bintang kita ni. :-
1) Adik lah yang selalu buat akak mereng mencari topup semate2 nak pastikan kalau akak terjage malam akak ade kedit nak txt adik.
2) Eh. macam da tercakap tadi. Adik lah yang teman akak tiap2 malam akak terjage plus nak tido payah ya amat. *lagi pon adik bukan nye tido awal. asek ngadap game je.. dari ngadap game baik ngadap fon teman akak. Kan adik. *wink wink
3) Suke buang mase akak buat keje gile pagi2 mase mak panggil2 nak suh basuh pinggan ngn jemur pakaian. sebab time tu lah akak berusaha nak menyiapkan wajah adik yang 'eh eh macam shaheizy sam' lah sgt tu. Baik adik buat balik satu muke minie mouse akak ni. Wheheeee..
4) Paling suke tgk akak menggelabah nak NAIK escalator yang TURUN . Pas tu gelak kan. PAstu gelak lagi.
5) Perangai adik tu yang atotototo manjew nyew lew... =___="  #akak time je dik
6)Adik patut dapat award ''pemegang amanah paling annoying'' sebab semua barang yang akak bagi selame ni adik pandai simpan. Sedangkan akak?? pffft. cincin ngade2 kite tu je pon akak TERbuang secara TAK SENGAJE. *muke puss in boot ppppplease*
7) Sebab adik bole belanje kite bege bakar seumur hidop! harharhar.. *orang tu berangan nk bukak franchise bege bakar kan?  Amin akak doakan..
8)sebab akak je yang tau acane nak sakit kan hati adik. Dan adik je yang tau acane nak sakit kan hati akak. Serta akak je yang tau cane nak gembira kan adik(dgn gule2 mugkin) dan adik je yang tau cane nak wat akak sengih2 sorang2 kat tepi parit.
9) sebab adik je bole dapat kentut tapau akak. Dan akak je dapt tapau kentut adik tu.*evil laugh*
10) Sebab yang last sekali ialah.......................................................... *drum*.................................akak ni lah yang tunggu adik tak balik2 g kua makan bege bakar kat USJ tu dengan madu akak si Azry Jea tu. Dan akak pon melempiaskan perasaan kat sini tengah2 malam bute ni dengan lens pon tak bukak lagi takot typo #even masih ade#

Itu saje dari akak yang comel lagi cute ini. *kembang kuncup pipi ngn idong*

Oh ya! InsyaAllah masih ade 5 tahun lagi yang perlu ditempuh. Mohon bersabar dengan perangai saya oke. :)
 Oh tidak. K bai. Nak cari duit nak kawen. :p

I LOVE YOU MUHAMAD KHAIREL IZZAT  BIN MOHAMAD KAMAL
DARI NADIAH BINTI AHMAD SOLIKHIN

EH EH??? Silap.! Mohon maaf. :p
 Hamek! Eeeii.. mude nye adik ni.. tergoda akak. 

Koleksi lama. Harap maklum. :D
Comel nye lah mereka ni. Eh eh ? ewah kite la tu. Itu adik itu akak.
Meh sayang sikit. Oi oi belom boleh oi.!! Maaf.. :D

love:nadsimintakpenyepakgamaknye

Saturday, July 7, 2012

Wajib ade kalau tak..Abis la!

Things in relationship. 
.......................
..........
....
..
 SABAR
SABAR
SABAR
SABAR
SABAR
SABAR

pastuu......
...
||||||||
||||
||
|

SABAR. 

Kalau tak boleh sabar bole blah! 
*geleng-geleng kepala*