Wednesday, May 4, 2011

Dear LOVE

wuut.. wuut!! yah! imma here with nothing but i wanna share the most mengade2 part when Pacek N Macek mengatal. yup. since Pacek sgt simple he like to wear anything bile nak kua date or anything ngan aku. let see.. this is his dressup tiap kali kua ngan Makcek.

t shirt+ jeans
-___________________________-"
boring kan? since Pacek ni sesangat la simple. I JUST wondering if Pakcek can go out with me like this:-

kalau la nak simple sangt cam ni la.. 

ke sebab budak ni cute ah? wteva. yg penting aku suke. :D

or mybe sumthing cheerfull yang boleh wat aku lebih ceria mase ngn Pakcek


cute sgt tak? xpe la. color die best. comel kan? 
aku xase ini Pacek time. 

or mungkin Pakcek ley time yang ini....


sumthing different kan? MAKCEK MINTAK MAAP PACEK,!   

tapi kan.. kalau cam ni pon ok wat??

thehe.. ok what? nerdy. 
Hei boy, lets talk nerdy! :)
or.. mungkin bole same2 kua ngn aku berpakaian same kan? cam ni la.. 

same. ok pe kan. pas tu sume orang konpius nak cross kat ne.. sengal ko nad. 

tapi Pacek. I really2 hope u DONT wear like this...

weird huh? muke die la.. scary.. 

dis is the best part. if u wanna feel so sexay Pacek. i suggest u to wear this.. 

ermm... why not a little bit more sexy like this...

aaawwwww!!!v ur HOWT babeyh! haha.. 

walau macam mana pon Pacek pakai time hang out together, i dont realy mind if he wear anything. as long as he cover his body. MUST! why? 
coz I LOVE YOU
EMUAX!!