Sunday, April 24, 2011

Thr5t


spell it right okeyh. silap siket siap lah korang.. *kalau nak betol tajwid nye g wiki.
Another blog review for any vintage and pre-loved fans.
Thr5t ni dianggotai oleh beberapa orang ahli yang sangat cool, cantek, bagus for real, sempoi..ala.. macam2 g la.  nak cite pon panjang. here are the members of  Thr5t. 

1- Nabila Nabilot
 comel kan3.?? thehe..:D 
nak tau g sal die aku ade post before this. kat sini :D

2. Ana Abu Samah
ohhemmgee.!!! this gurl is freakin oh! some. suke die sgt. cantek kan.? suhweet gitu.. u can check on die nye blog. ana and her talking bulb.

3. Ramona Rot
thehe.. mule2 aku tgk rot ni aku cam. 'hell man. kurus nak gile. tggi lak tu' <--dengan muke pelik
tp ape aku suke kat die is the way she cover her aurat. still cantek pe.*english broken.  ok. ni fesbuk die.

4. Shatirah Shukri a.k.a cekgu. *sorry sis


haha.. aku paling minat pic tyrah yang ini. i dont know. myb dis is her first time kot pakai tdung. p comey sgt. tgk je pic ni aku terus igt kat cekgu lam kampung boy tu.(aku tak tau nme dye). Tyrah ni friendly gila. n aku ase die orang utra. the way she talk. macam la.. kot. the most interesting thing yang aku tertarik ngan die is she sooooo dare to wear anything yang even orang pandang pelik. but for me, its not that pelik. its ROCK. u ROCK CEKGU.!

5. Suuwaa Chan

Alololo... Suuwa chan yang sangat2 cute. huhu.. adore her soo much. suuwa ngan nab same kecik. comel je due2.. check her at fesbuk.

ok. tula sume angkatan tentera Thr5t.  nak tgk g???.. nah ciket bole laa..



here are the list nape aku suke Thr5t sister. 
  1. aku suke tgk relationship antara dorang yang sangat2 akrab. macam adik beradik.. cume lain mak lain bapak..
  2. menjual barang2 yang aku suke iaitu vintage n pre-loved. *tapi aku xpena beli ngn dorag. tade wet laa.... sob3.. eyh. aku pena beli ngn kak nab la.. baju. de la bape helai.. huh.<--muke belagak.
  3. ramah! friendly. same la.-__-" haa.. tu la.. dorang pandai amek ati.. aww.. 
  4. cantek2.. comel2.. hebat2.. pfft~~ sume la,..hehee
  5. sebab aku da lme stalk dorang. ops.. maaf sis.!!! :)
  6. Thr5t COOL!!:)   
 ............................................

senang cite cek habaq mai.. g je kat blog dorang.. --->Thr5t Rock 

ILOVEYOUTHR5T 

Thursday, April 21, 2011

Skinny

                                                awek aku nk tgok aku pki cmni.. bia betol huhuh



                                                            muat kew aku nk pakai... mcm seksa jew hahah

 
tp mmg npk stylo laa kn.. smart. perghhh


                                            
                                    tapi aku try jugak laa nnt.. untuk memenuhi permintaan dye  




                                            tapi kt mne plak aku nk dapat sua cmni.. hadoi..

Wednesday, April 20, 2011

Kalau da suke sangat cam ni la!

keadaan cuti study week yang pendek membatas kan pejalanan plan kami. <----poyo shial ayt aku.

msti korg xpham kan pe bende la yg ko merepek nak. mmg ayt aku sume order kaki macam2 saiz. ade aku kesah?? blop aku bukan blog bapak aku. 

aku nak share cite sal ape pon xtau. da lme xudpate blog kan. mengatal ngan asaimen je slame ni.. cuti ni mengatal la ngan pakwe.. thehehe... suke mak!! bukan salu.. 

Desawaterpark. niat nak g cycling kt Botanical garden. p xsempat da. *padahal sempat je.. 
.....................................................................
punye la suke kami(aku, gula2 hati, ady n wan) men air. *macam budak2 kan?. sampai kan panas terik pon xkesa..dan tanpa disedari inilah hasil yang aku dpt...



 *gambar aku google jek. 

lbey kurang macam ni la.. LOL. umpame kene tatoo kan? cool pe? ni baru kaki. ape kes ngan muke n tangan aku? lebih kurang je.. muke da macam kene penampor 28 das. tangan da macam baru pas kene ikat kat pokok rambutan yang ade kerengge.. 

........................................................................................................

ayat yang aku salu je denga  bile mmbe tego.
"asal aku tgk ko ni makin gelap?"
SENTAP!! 
 itu lah akibt nye kalau nak g men air tu.. ready2 la sunblock. adik2 jgn tiru aksi ini dimane2 ye.. 

kalau da suke sgt cam ni lah jadinye 
pfffT!~~ -__-"


Monday, April 18, 2011

Perkara Paling INDAH

dalam banyak2 bende. ape yang korg ase paling cantik? 
bulan kah?? 
bintang kah??
angelina jolie kah?
bunge tulip kah?
bf/gf korang kah?

ade aku kesah?

korang kesah ke tak korang tetap kne bace gak entri ni. kalau korang tanye aku.. ini lah jawapan aku...

...........................................................................................................................

ini..

dan ini.. 

hehe.. indah kan???
this is why i still love you Fullstop. what thee??? 
hey Fullstop. dont u think that imma to rude? naaaah!!! thehee..

can i say 'I Love You' here?

Another Nadialela story

hai n hello. wut2.~~
ok. ni penting. aku da nak masok part 5 woo.!!! (agak gedik disitu)
so. makne nye nak exam da. then makne nye. ni nga stdy week. STUDY WEEK? xde makne nye..

sungguh. aku tanak cite. tapi tgn aku terus menari kat keyboard. (puluk2 tangan). betol. study week aku xpena ade kalau aku balik uma. awal2 agi da kne berniage:

along: ko smpai kul bape? nnti aku nak g INSPEN nak niage brag2 bby aku tu..
aku: baek..

tu satu.. selesai je berniage brang2 tu.. balik ke uma kesayangan aku.. da excited ni nak lepaking sambil berangan kat bilik aku tuh!! tapi.... sesampai nye aku kat umaa..

mak:  da diah siap2 nak g uma kg nak kemas uma sane. esok ade kementerian nak check.
aku:baek...


....................................................


baek kau nad.. untong la sape dpt nad nih.. *pasan over lak
dengan itu berakhir lah kisah anak yang baru pulang dari Kedah untuk study week tapi telah mendapat pelbagai tugasan yang mencabar. 

*padahal tak la advance sgt cite kau nad. pahal ntah nak over. pffft~

so long babeh! 
Love, Nad