Tuesday, November 29, 2011

Perangai pelik yg cari nahas

Situasi: Aku jpe kucing kat ostel yang comel ya amat. ni kire eksited lah sgt amat ni,..

Me: [dengan nada hepi ya amt]saye jpe kucingg..
TuanMuda: nme die sape?
Me: Tiger..[senyum lebar nk mampuih]
TM: Bg la nme krell(nme die la tuh)
Me: eleh? Tiger la nme die. [mamat ni apasal?]
TM: Bg name hubby la..
Me: isyh.! nme die Tiger lah..[berangin pulak]
TM: ok2..
Me: ok. [senyum kelangit]
TM: Tapi kalau Kitty pon comel gak pe?
Me: ya rabbi.. nme die Tiger Tiger Tiger lah.!! [tak ley control]
TM: ok2. Tiger nme die..
Me: ha tau pon.. *muncung
TM:..........................
Me: da abis da?
TM: belom.. 
Me: =______________=" [pndai mmat ni nak cari pasal ngn aku.! ]

Sunday, November 27, 2011

Most Wanted lahh!



oh LOVE! 

Its PAGI

Assalamualaikum.. tak jawab dosa, kalau jawab sayang..
pfft~ daaaa... xpernah2 nak buat gaye maria kan? hihi.. :p
 Morning peeps, start every morning that you have with a smile.
...............
and.. breakfast.!! :D

 Have a nice day on Monday morning peeps. :)
xoxo,Nad

Friday, November 25, 2011

Resepi: Nutella Mug Cake(Pemalas)

Another recepi for today, meh aku ber-share resepi pemalas macam orang2 cam aku nih.
Tak susa pon. G dapor sekarang da bole buat. :)

Bahan-bahan(bole geledah dapur korang sekarang):-
4 sudu besar tepung naik sendiri
4 sudu besar gula kastor
1 biji telur
3 sudu besar serbuk koko
3 sudu besar Nutella
3 sudu besar susu segar
3 sudu besar minyak zaitun/minyak sayuran/minyak jagung


Cara-cara yg pemalas nyeh :-
1-Campak semua bahan dalam mug besar. (da nme pon mug cake kan?)
2- gaul hingga sebati dan sepakat*hehe*
3-masukan dalam microwave selama 11/2- 3 minit(bergantung kepada watt microwave korang)
4-Hiaskan dengan whipped cream atau coklat feberet korang.
5-MAKAN!! hehe.. :)
google image. 
Lebih kurang macam ni la korg akan dapat. 
Selamat men-TRY.!! :)
Love, Nad

Ke-boring-an?

My first DIY!!
I bet ramai antara perempuan suke kasut kan? sebulan shooping satu kasut? HIHIK. amek kau.! korang je mampu. Aku tak pon. :)
For thoseyang da boring dengn kasut korg tu. jgn dibuang!! TIDAK! pegi kutip balik pegi.. Kite bule make-over kasut anda yang da boring tu. Ok. lets start our DIY.

Perencah2 yang diperlukan:
Sepasang kasut yang oh!-kasihan hampir dibuang oleh korang tu..*hehe*
Sepasang brooch yang same2 kaler serta corak malah pattern. lagi besar lagi cantik. HIHI

Kekdah nye yang kacang:
1-Bersihkan dolu kasut korg nak make-over tuh.
2-Ambik brooch yang kilat2 tu. Pin kat dekat ke dua2 bahagian depan kasut korang tu. Kasi adjust cencantik bia nampak MAHAL. Itu yang penting. Dan siap.! weee... tak susa pon kan. Ini lah DIY pling pemalas. HIHI.




TADADAAAAA..~~!!!
Gambar yang kiri tu adalah kasut yang aku buat. Dpt gamba selepas siap je. sebelum lupe nak snap.
 Selamat menTRY.!!
Love,Nad

INI UNTUK KAU!!


SHAME ON YOU! 

Monday, October 17, 2011

I'm SORRY

I'm sorry sometimes I get a little jealous, 
thinking that someone else
could make you happier than I could.
I guess it's my insecurities acting up.
Because I know that I'm not the pretties, 
smartest or most fun and exciting girl.
But I do know that no matter how 
hard and long you look,
YOU'LL NEVER FIND SOMEBODY
THAT LOVE YOU LIKE I DO. 

lots of love:nad

Thursday, October 6, 2011

Rainbow Cake

 tadaaa.!!!! nadiah muncul dengan resepi. kata blog ni untuk bercintan cintun? naaayy.~~ bukan itu je. kami cuma share entri dalam satu blog. lain author lain cerita. kalau tgk kat setiap entri ade 'Posted by:..' ha. kalau posted by nadiah itu aku lah makhluk nye. *wink3! kalau yang merepek dan meraban serta meragam tu posted by Fullstop is my one and only gula-gula hati. its pak cik!

ok cukup. kite proceed ke resipi kite hari ini. its RAINBOW CAKE!!  ini lah rupa rainbow cake kalau menjadi. ok. meh meh meh kite start..



Bahan-bahan ( Satu Kek Bulat )
• 2 cawan Tepung naik sendiri (self-rising flour)
• 1 1/2 cawan gula pasir dikisar halus
• 5 biji telur ayam (gred B)
• 250gm butter
• 550gm buttercream readymade (beli kat kedai jual bahan buat kek)
• Pewarna (kuning,biru,hijau,ungu,merah,oren)
• 2 sudu kecil esen vanilla
• 1/2 cawan susu pekat + air, sukatan air tak kisah byk mana sbb untuk kurgkan kepekatan susu (untuk moist & lembutkan kek)
• Sprinkle Star/Beads sebagai hiasan pada cream kek

Cara-cara
1.Pukul butter dengan gula yang telah dikisar halus selama 15 minit sehingga kembang.

2.Masukkan telur sebiji demi sebiji ke dalam adunan yang sedang dipukul tadi.

3.Masukkan esen vanilla. Dan diikuti dengan tepung naik sendiri dan pukul lagi hingga adunan sekata. Masukkan juga susu + air.

4.Setelah adunan sekata, asingkan adunan ke dalam enam mangkuk yang berlainan / mengikut bilangan warna yang diingini. Campurkan pewarna ke dalam adunan yang telah diasingkan mengikut warna masing-masing. Gaul hingga warna rata.

5.Setelah habis menggaul untuk semua warna, masukkan adunan ke dalam loyang untuk dibakar.

6.Adunan hendaklah dibakar selama 15 minit pada suhu 140°c. Apabila adunan telah masak, sejukkan terlebih dahulu.

7.Buttercream perlu dipukul sehingga kembang sebelum disalut pada kek. Antara lapisan kek perlu disapu sedikit buttercream supaya lapisan kek melekat antara satu sama lain.

8.Salut kek yang telah dilapis antara satu sama lain tadi, hingga rata dan hias mengikut kreativiti anda.

ok. itu saja yang dapat dishare.. cpt cakap NAD BAIK.. ok3.. cukup2.. :) Selamat Mencuba.
(bukan resipi sendiri pon). 

The Best Thing..

oh oh! disebabkan rindu terhadap Pak Cik yang melampaui batas. I have something for u Uncle! <3



I've got the best thing in the world
Coz' I got you in my heart
And this screw little world
Let's hold hand together
We can share forever
Maybe someday the sky will be coloured with our love
I wake up in the morning
Feeling emptyness in my heart
This pain is just too real
I dream about you, with someone else
Please say that you love me
That we'll never be apart
You have to promise
That you will be faithfull
And there will be lots and lots of love
It is the thing that really matters in this world..


IlebiuPakcik <3 <3<3

Wednesday, October 5, 2011

COLOR BLOCK-ING YEAH!

Setelah lame aku tak update blog yang menjengkelkan serta mengundang kaki-kaki saiz 10 ke dahi ini.. aku muncul kembali!!. umpama.. TORA DATANG LAGI!! tapi dengan takde bunyi anjing menguak dan burung bertempiaran aku mengupdate entri kali ni dengan fashion tips.! kelas kau jemah... xprnah-pernah aku mengupdate pasal fashion kan?? mimpi2?? g straight ke dinding da hentak! rase sakit? ini bukan mimpi la nok! reality ni wooo..ok cukup!!!


berkenaan color blocking ni. i just adore bright color yang ada dalam alam semesta ni. damn! red, green, blue, yellow, pink. tapi paham2 la untuk aku yang berkulit macam punggung berok ni.=..="
dare to do something daring? here are some looks that u could try it on! . :)




aww... isnt it lovely? abah!! nak duet nak beli baju2 bright color cenggini pelis... :)
xoxo.love.nad

Monday, August 15, 2011

Oh Gile!


Aku rindu kau la lelaki sewel.!! <3

TOP 10 TIPS TO BE HAPPY


  1. Let go, forget the burdens of the past.
  2. Be whoever you want to be
  3. Think positively
  4. Remember that everything happens for a reason
  5. CHANGE
  6. "Look after the pennies and the pounds will look after themselves".  
  7. Build relationship
  8. Live your life with purpose
  9. Take responsibility
  10. Smile
Happiness spreads, SMILE =D


Sunday, August 7, 2011

Because You Love Me

For all those times you stood by me 
For all the truth that you made me see 
For all the joy you brought to my life 
For all the wrong that you made right 
For every dream you made come true 
For all the love I found in you 
I'll be forever thankful baby 
You're the one who held me up 
Never let me fall 
You're the one who saw me through through it all 


You were my strength when I was weak 
You were my voice when I couldn't speak 
You were my eyes when I couldn't see 
You saw the best there was in me 
Lifted me up when I couldn't reach 
You gave me faith 'coz you believed 
I'm everything I am 
Because you loved me 


You gave me wings and made me fly 
You touched my hand I could touch the sky 
I lost my faith, you gave it back to me 
You said no star was out of reach 
You stood by me and I stood tall 
I had your love I had it all 
I'm grateful for each day you gave me 
Maybe I don't know that much 
But I know this much is true 
I was blessed because I was loved by you 


You were my strength when I was weak 
You were my voice when I couldn't speak 
You were my eyes when I couldn't see 
You saw the best there was in me 
Lifted me up when I couldn't reach 
You gave me faith 'coz you believed 
I'm everything I am 
Because you loved me 

Love, 
Nad

Thursday, July 28, 2011

[This is ME]

PENYAYANG :)

 sape kate auntie tak penyayang? hah? hah? bukan setakat tu je.. terdapat lagi bukti yg menunjukkan auntie is very PENYAYANG.
ok peeps? korang hanya perlu percaya. tlong la tlong la tlong la.
*namun hanya pada kucing bersih

xoxo-nad

oh YOU oh

Hell Yeah I MISS YOU SIR!!
 i mean.....
oh boy! 
MISS YOU HEART dot dot dot




Tuesday, June 28, 2011

FAKTA: GILA KUASA

setelah lama menghilang kan diri ntah kemana. aku memuncul kan balik diri yang miserable gila waktu ni..

sewaktu menaip-------->  keje melambak tapi fikir pasal nak wat ape kua besok.

sem baru je start. aku mule memikirkan nak g mane sem ni.. beronggeng ke manakah lokasi ku? tnpe sedar yang diri ni mkin bz. pfft~

sape sangke aku ni yang MALAS NAK PEGI KOKO dari part 1 sampai la part 3 ni bole jadi JPK??
aku sendri pon xsangke. kalau nak cite dolu2 tu ade la pernah aku jadi MPP kat skola. tapi MPP tak bertauliah lansong. cekgu yang sebok wat keje nak naek kan name MPP yang "PROFESSIONAL" ni.

sekarang.. amek kau.!! minggu ke-2 ni da kene jadi PM(project manager). tahniah nad. =..="
korang kene paham keadaan aku yang sangat2 'PANDAI' uruskan mase. wang, kejaya, pelajaran, makan, minum, tido dan sebagainye. maka dengan itu korang pon da bole la agak cemane aku pegang event buat julung kali nye.. iaitu (bunyi drum....) SPORTDAY.!!!






maka dengan kepakaran yang aku ade.. terbentuk la satu organisasi untuk program: SUKAN MESRA KOLEJ MURNI.
 yang dianggotai oleh makhluk2 yang gila kuasa malah tamak akan hostel.. termasuk lah anggota wataniah aku.. (sara, wawa, asz) dengan bantuan insan2 terpilih ni menjadi lah aku punye event. namun pelbagai kekangan dan cabaran (power kan ayt aku? *p/s: BM dlu A1 la beb)

 antare nye yang menyakit kan hati dan membuat kan kaki kitorang overused ialah:-

- orang fasiliti yang sgt2 pemalas nak wat keje. nak bukak khemah pon payah. tu kat padang atas tu sikit punye banyak la khemah tak dibukak.tu pon ckap khemah tak cukop. ko igt kitorang bute ke hape?

- taik telinga cair bila masuk kat bilik TP iaitu Timbalan Pengarah sebab kene complain nak kutip duit student tok penyertaan..kitorang tak de duit tabung kolej la sengal. da la kolej baru. mane nak dtg duit2 sume. bajet mintak RM900 pon korang cut sampai Rm500. jadah ape ntah aku nak beli ntok budak2 riang murni nih.

-office berterabur.!!! kewangan kat sane. admin kat situ. HEP kat sini. HEA kat sane. unit sukan da tukar la.. mmg kitorang suke jalan2 da lam uitm ni.. seronok sangt!! =..=""(kaki wawa overuse gara2 mengejar office hour)

-dugaan PTPTN. bile pt da masuk paham2 je la.. mesti la nak beronggeng. sesampai nye event ni. mmg xde mase nak kua have fun ngan geng. (ade la kua seari tu.. tapi kat cs je.. haisyh! asek2 cs)

dapp... duppp.. dapp.. dupp...
tiba lah saat yang dinanti kan. hari sukan tu.. naseb baek jah.. sume berjalan ngan lancar. even Puan hajjar(resident staf yang paling kepoh dan sume orang takot kat die bile die kua rumah je sume orang lari masuk bilik termasuk aku even time tu aku nga pakai baju kurung yang tetutup litup) sebok menyelit nak panggil2 budak soh turun senamrobik.. (die tak wat pon) =..="

fffiiiiiuhh~~~~~~


meriah u olls.. even da kene kacau ngan hujan pepagi tu.. meriah tetap meriah.. (aku ase biase je)
penat pon penat tau u olls.. korang bole? aku tak sangke aku bole wat event ni.. tak pernah terfikir dalam kepale otak kau popn aku kan wat event cenggini. tu la.. ape gune prang keliling kan.. ramai gak insan2 terpilih yang tlong aku dalam menjalankan event ni.. TERIMA KASIH kpd :-

- rakan2 segipang ku.. (gila pagkat)
- rakan bilik ku.. (sebab kasi ponjam laptop)
- rakan kelas ku..(kdang2 kasi tumpang nak g ATM)
- lastly mesti lah rakan hati ku.. TUAN MUDA. :) i love u lah. :D

*dan dengan itu korang pon boring bace entri aky yang takde makne ni kan. trimas u olls. xoxo

Wednesday, May 4, 2011

Dear LOVE

wuut.. wuut!! yah! imma here with nothing but i wanna share the most mengade2 part when Pacek N Macek mengatal. yup. since Pacek sgt simple he like to wear anything bile nak kua date or anything ngan aku. let see.. this is his dressup tiap kali kua ngan Makcek.

t shirt+ jeans
-___________________________-"
boring kan? since Pacek ni sesangat la simple. I JUST wondering if Pakcek can go out with me like this:-

kalau la nak simple sangt cam ni la.. 

ke sebab budak ni cute ah? wteva. yg penting aku suke. :D

or mybe sumthing cheerfull yang boleh wat aku lebih ceria mase ngn Pakcek


cute sgt tak? xpe la. color die best. comel kan? 
aku xase ini Pacek time. 

or mungkin Pakcek ley time yang ini....


sumthing different kan? MAKCEK MINTAK MAAP PACEK,!   

tapi kan.. kalau cam ni pon ok wat??

thehe.. ok what? nerdy. 
Hei boy, lets talk nerdy! :)
or.. mungkin bole same2 kua ngn aku berpakaian same kan? cam ni la.. 

same. ok pe kan. pas tu sume orang konpius nak cross kat ne.. sengal ko nad. 

tapi Pacek. I really2 hope u DONT wear like this...

weird huh? muke die la.. scary.. 

dis is the best part. if u wanna feel so sexay Pacek. i suggest u to wear this.. 

ermm... why not a little bit more sexy like this...

aaawwwww!!!v ur HOWT babeyh! haha.. 

walau macam mana pon Pacek pakai time hang out together, i dont realy mind if he wear anything. as long as he cover his body. MUST! why? 
coz I LOVE YOU
EMUAX!!

Sunday, April 24, 2011

Thr5t


spell it right okeyh. silap siket siap lah korang.. *kalau nak betol tajwid nye g wiki.
Another blog review for any vintage and pre-loved fans.
Thr5t ni dianggotai oleh beberapa orang ahli yang sangat cool, cantek, bagus for real, sempoi..ala.. macam2 g la.  nak cite pon panjang. here are the members of  Thr5t. 

1- Nabila Nabilot
 comel kan3.?? thehe..:D 
nak tau g sal die aku ade post before this. kat sini :D

2. Ana Abu Samah
ohhemmgee.!!! this gurl is freakin oh! some. suke die sgt. cantek kan.? suhweet gitu.. u can check on die nye blog. ana and her talking bulb.

3. Ramona Rot
thehe.. mule2 aku tgk rot ni aku cam. 'hell man. kurus nak gile. tggi lak tu' <--dengan muke pelik
tp ape aku suke kat die is the way she cover her aurat. still cantek pe.*english broken.  ok. ni fesbuk die.

4. Shatirah Shukri a.k.a cekgu. *sorry sis


haha.. aku paling minat pic tyrah yang ini. i dont know. myb dis is her first time kot pakai tdung. p comey sgt. tgk je pic ni aku terus igt kat cekgu lam kampung boy tu.(aku tak tau nme dye). Tyrah ni friendly gila. n aku ase die orang utra. the way she talk. macam la.. kot. the most interesting thing yang aku tertarik ngan die is she sooooo dare to wear anything yang even orang pandang pelik. but for me, its not that pelik. its ROCK. u ROCK CEKGU.!

5. Suuwaa Chan

Alololo... Suuwa chan yang sangat2 cute. huhu.. adore her soo much. suuwa ngan nab same kecik. comel je due2.. check her at fesbuk.

ok. tula sume angkatan tentera Thr5t.  nak tgk g???.. nah ciket bole laa..



here are the list nape aku suke Thr5t sister. 
  1. aku suke tgk relationship antara dorang yang sangat2 akrab. macam adik beradik.. cume lain mak lain bapak..
  2. menjual barang2 yang aku suke iaitu vintage n pre-loved. *tapi aku xpena beli ngn dorag. tade wet laa.... sob3.. eyh. aku pena beli ngn kak nab la.. baju. de la bape helai.. huh.<--muke belagak.
  3. ramah! friendly. same la.-__-" haa.. tu la.. dorang pandai amek ati.. aww.. 
  4. cantek2.. comel2.. hebat2.. pfft~~ sume la,..hehee
  5. sebab aku da lme stalk dorang. ops.. maaf sis.!!! :)
  6. Thr5t COOL!!:)   
 ............................................

senang cite cek habaq mai.. g je kat blog dorang.. --->Thr5t Rock 

ILOVEYOUTHR5T 

Thursday, April 21, 2011

Skinny

                                                awek aku nk tgok aku pki cmni.. bia betol huhuh



                                                            muat kew aku nk pakai... mcm seksa jew hahah

 
tp mmg npk stylo laa kn.. smart. perghhh


                                            
                                    tapi aku try jugak laa nnt.. untuk memenuhi permintaan dye  




                                            tapi kt mne plak aku nk dapat sua cmni.. hadoi..

Wednesday, April 20, 2011

Kalau da suke sangat cam ni la!

keadaan cuti study week yang pendek membatas kan pejalanan plan kami. <----poyo shial ayt aku.

msti korg xpham kan pe bende la yg ko merepek nak. mmg ayt aku sume order kaki macam2 saiz. ade aku kesah?? blop aku bukan blog bapak aku. 

aku nak share cite sal ape pon xtau. da lme xudpate blog kan. mengatal ngan asaimen je slame ni.. cuti ni mengatal la ngan pakwe.. thehehe... suke mak!! bukan salu.. 

Desawaterpark. niat nak g cycling kt Botanical garden. p xsempat da. *padahal sempat je.. 
.....................................................................
punye la suke kami(aku, gula2 hati, ady n wan) men air. *macam budak2 kan?. sampai kan panas terik pon xkesa..dan tanpa disedari inilah hasil yang aku dpt...



 *gambar aku google jek. 

lbey kurang macam ni la.. LOL. umpame kene tatoo kan? cool pe? ni baru kaki. ape kes ngan muke n tangan aku? lebih kurang je.. muke da macam kene penampor 28 das. tangan da macam baru pas kene ikat kat pokok rambutan yang ade kerengge.. 

........................................................................................................

ayat yang aku salu je denga  bile mmbe tego.
"asal aku tgk ko ni makin gelap?"
SENTAP!! 
 itu lah akibt nye kalau nak g men air tu.. ready2 la sunblock. adik2 jgn tiru aksi ini dimane2 ye.. 

kalau da suke sgt cam ni lah jadinye 
pfffT!~~ -__-"


Monday, April 18, 2011

Perkara Paling INDAH

dalam banyak2 bende. ape yang korg ase paling cantik? 
bulan kah?? 
bintang kah??
angelina jolie kah?
bunge tulip kah?
bf/gf korang kah?

ade aku kesah?

korang kesah ke tak korang tetap kne bace gak entri ni. kalau korang tanye aku.. ini lah jawapan aku...

...........................................................................................................................

ini..

dan ini.. 

hehe.. indah kan???
this is why i still love you Fullstop. what thee??? 
hey Fullstop. dont u think that imma to rude? naaaah!!! thehee..

can i say 'I Love You' here?

Another Nadialela story

hai n hello. wut2.~~
ok. ni penting. aku da nak masok part 5 woo.!!! (agak gedik disitu)
so. makne nye nak exam da. then makne nye. ni nga stdy week. STUDY WEEK? xde makne nye..

sungguh. aku tanak cite. tapi tgn aku terus menari kat keyboard. (puluk2 tangan). betol. study week aku xpena ade kalau aku balik uma. awal2 agi da kne berniage:

along: ko smpai kul bape? nnti aku nak g INSPEN nak niage brag2 bby aku tu..
aku: baek..

tu satu.. selesai je berniage brang2 tu.. balik ke uma kesayangan aku.. da excited ni nak lepaking sambil berangan kat bilik aku tuh!! tapi.... sesampai nye aku kat umaa..

mak:  da diah siap2 nak g uma kg nak kemas uma sane. esok ade kementerian nak check.
aku:baek...


....................................................


baek kau nad.. untong la sape dpt nad nih.. *pasan over lak
dengan itu berakhir lah kisah anak yang baru pulang dari Kedah untuk study week tapi telah mendapat pelbagai tugasan yang mencabar. 

*padahal tak la advance sgt cite kau nad. pahal ntah nak over. pffft~

so long babeh! 
Love, Nad


Friday, March 18, 2011

6 Hollywood Celebrities Who Are Going The Distance

1. Angelina Jolie & Brad Pitt

2. Goldie Hawn & Kurt Russell

3. Beyonce & Jay-Z

4. Gavin Rossdale & Gwen Stefani 

5. Chris Martin & Gwyneth Paltrow


 6. Ashton Kutcher & Demi Moore 

Ell Ow Vie Ei





Thursday, March 17, 2011

Dear Fullstop

Location
dolu: kat TS je
sekarang: kalau bole da lansong tanak pegi tempat aircond. sesak.

Makan
dolu: nak mcD je
Sekarang: lantak la.. mamak pon mamak la.. ade aku kesah. bawak bekal pon sodap!

Text
Dolu: kalau bole fon aku tu nak melekat kat tangan je..
Sekarang: Fon tertinggal pon ade aku kesah?

Borak
Dolu: sumpah sopan abes.!
Sekarang: kalau call 5 minit pon da ckop da.. boring la gua ckap ngan lu lame2..

Gift
Dolu: sangat2 semangat nak bagi adiah. kalau bole tiap kali jumpe tu mesti nak bagi adiah.. 
Sekarang: Nak bagi ape pon da xtau da.. sume da bagi. kdang2 tu malas nak bg.

Attitude 
Dolu: nak menguap pon tahan.
Sekarang: Lu kentut pon ade gua eran? 

Outfit
Dolu: seminggu awak kene ready da.
Sekarang: Nak jumpe pkul 10. Pukul 9 baru bangon.

Sayang
Xpernah berubah.

Walau huduh macam ne pon prgai lu. gua ttap sayang lu. 
FULLSTOP


*jum jadi cam Angelina n Brad Pitt jum Fullstop.







KENAPA SAYA SYG DYE



1. SEBAB DYE SYG SAYE JGK
2. DYE GILE-GILE
3. DYE SALU WT SAYE TERSENYUM
4. TEMPAT SAYE BERGADUH
5. TEMPAT BERMANJA(manje kew) hahaha
6. SGT CUTE
7. SALU WT SAYE GEMBIRA
8. KONGSI NOMBOR YG SAME 8

SAYANG KAMOO 

                                                      NADIAH BT AHMAD SOLIKHIN

LOVE <3

When I Miss You



Hell. I Miss You Fullstop! 

xoxo