Tuesday, November 9, 2010

Imma 19 Now!!

hey pal.. today is my bithday.. n i really didn't expect any present or suprise.. a wish is ok.. btw.. lot of thanks to my Thetapi (soe geng lau aku slah eja). thanks 4 the jalan2 semalm.. wlaupon tujuan utame nye adlah beli tket balek nanti.. eyh! nak balek da? n da nak abes sem da?? hell yeah kite da part 4.! Mekaseh banyak2 tok Rajaa', Wawa, Asz, Sara, n Dhiya.. thanks 4 the video yg korg curi2 gmbar aku semate2 nak wat video tuhh.. (imma soe reader. xley nk upload video tu cz tenet is very slow). da juge terime kaseh kpde aiman da keluarge.. ahah.. cz bg present yg comel tuh.. ^.^

Mekaseh gak kpd Sara yg bertungkus-lumus memujuk aku turun ke bilik dorg cz aku da tkot ne function je.. Tapi lau de ppe mmg Sara.!!! Kau basoh baju aku.. n mekaseg kpde Wawa kerane pndai mencuri gmbar2 sayee.. dan xupe jugak time kaseh kpde cik Asilah yg memberi hint2.. dan membuat kan aku ready 4 every action yg korg akan wat.. Juga thanks to Dhiya yg secara tidak lnsong mengulangi sekali lagi video tuh wlaupon da abes.. Dhiya, u tau x imalu bab byak gmba2 i yg hdoh!! ^__^

Thanks to all my frens in fb, blogger, n etc 4 the wish..

HAPPY BITHDAY NADIAH!!!!!



Love it!

Precious 

present dari Thetapi.^^

dis is from Rajaa' dan keluarge

tQ ah!


N Nad.. U r 19 now. Gud Luck gurl..!!! 
Love.Nad

Thursday, November 4, 2010

Hurt is Totally Hurt

The weirdest thing happened the other morning...

I woke up with tears in my eyes...
and one rolling down my cheek...
and I knew I must have been dreaming of you again.

"When someone really loves you,
they will never hurt you.
And if they do,
you can see it in their eyes
that it hurts them too..."



can i say 'i miss him' here??

Monday, November 1, 2010

Photoshoot??

Hey reader. =) 
dis is another story bout my routine after my CTU paper in 30/10 as i mention before. Disebabkan aku nak merelease tension slpas memerah otak pade paper lps. Aku pon ambil keputusan nak mengemas n merasmikan luggage baru aku tuh. ahaha.. sambil2 kemas barang2 ntok aku bwak balik abes sem t. aku pon tergerak ati"banyak jugak baju aku ni.. nak try satu2 laa..".. dari situ la start nye photoshoot aku yang macam nak menjual baju on9 mcam kat blogshop tuh. ahaha.. credit to roomate kesayangan aku Rajaa' yang sanggop meluang kan mase ngan aku sebagai Photographer aku time tuh. Ni antare pic yg dihasilkan(ni antare yg terbaik n 'elok' ntok didisplay. ahakszz.!)

Vintage

Back to school

dunno. its like mix n match bju2 aku.

Sbtolnye ade lagi pic2 n dressup aku yg len2 p its too private.! oh ya.! i'll update the other pic of my 'photoshoot' klau aku free..hahaa... babai then. xoxo

Exam vs Shopping

hey buddies.. sory cz da lme xupdte my blog. cz aku agak bz lately. with my exam, n the prob of my broadband. but now im back n wanna share u all bout my the things yg aku wat slame beberapa hari nih. ok la.. after my CTU paper on 30/10 aku n my fellow friends outing for buy some stuff. n i need to do payment to VintageRockstar cz aku de beli sumthing there. bile ktorg  kua examination hall da hujan da.. agak susa ktorg nak ke depan tok mencari pak cik2 taxi yg ade. wlau cane pon, kami terpakse redah ujan rintik2 tersebut(skema gile ayt ku). Then ktorg tros gerak ke CS mall yg cukup famous di kalangan penduduk SP nih.
"Papehal pon sampai CS aku nak makan dulu.! aku lapo!! ". Dialog sape ntah yg aku denga antare kami ber5. mmg! Aku sgt lapa time tuh. Myb sejuk sepanjang hari yg membuat kan kami cam ni. McD fast food yg kami pilih tok makam smpai nk mntah. Fries xabes. Ribena regular pon x. Aku ni lapo mate je. Nmpk org makan, aku pon makan laa.. (nafsu ku menjadi2 bile nmpk org makan). Setelah perot kami penuh disumbat dengan McD yg sedar teramat tuh. Kami meneruskan aktvti kami iaitu SHOOPING!! wlaupon aku rase yang aku da macam ular sawa kekenyangan. Perot da buncit. (nseb bek aku pkai bju kurung).^.^

 Destinasi pertama:
-------Vincci-------
yay.! at last! agan2 aku nak beli ankle boot kat vincci tu da sampai.. wlaubagaimanapun.....Kasut ku xde saiz.!!! huaaaa.. tingal kenangan je kasut tuh.. sob3.. nak tanak aku ne beli gak kasut yg len. Bab t aku gne wet kasut aku tuh ke arah yg len lak. Kunk aku berjoli xingat dunie. so aku decide beli sati heels n i wear it now.!!!

Destinasi kedua:
-------The Store------
Ni antare destinasi Wajib kami klau ke CS ni. Sbab nak lalu escalator kat dlam The Store ni. Tapi kali ni aku masok sbab nak beli small luggage tok aku. Disebabkan aku da rosak kan kakak aku nye. So, aku da xde luggage ntok digunakan pergi dan balik ke kedah dan selangor. Jadi aku membawe la "angkatan tentera" aku bersame untok pilih kan tok aku. cz aku xpndai lansong nk pilih. macam2 pilihan dorg bagi yang antare nye 'beg skola swan yg trik, bagpack, dan luggage yg besa bley muat 2 org dlam tuh'. (=.=)''.... Terime kaseh kerana memeningjan kepale aku frens.!! but its a joke actually. then dorg menjalan kan peranan dorg ngan sebaik mungkin. pilih beg. then check zip lagi, jahitan lagi.. pff~~ kowg la kawan a.k.a mak aku. ahahaha...  Tanx Frens.!

Destinasi Ketiga:
------The Store Supermarket-----

Ni jap je cz dowg jz beli barang2 harian dowg. Shampo, sabun, pencuci muka, n etc.


Berakhir lah waktu shopping kami.. Then ktorg decide lek n take a rest pas satu ari ne berfikir tak kire la mase exam n mase shopping nk decide beli ape.. So these pic are our memories for a day.~~

'mama ' ku sedang bz mengecheck zip

wajah sebelom menjawab(cuak)

makan dengan happy

the gedik sara n asz

Sara The Big Eater

Kami Sebok Kamu Menyebok!
k pals.. c u in the next post dear..
xoxo