Tuesday, November 9, 2010

Imma 19 Now!!

hey pal.. today is my bithday.. n i really didn't expect any present or suprise.. a wish is ok.. btw.. lot of thanks to my Thetapi (soe geng lau aku slah eja). thanks 4 the jalan2 semalm.. wlaupon tujuan utame nye adlah beli tket balek nanti.. eyh! nak balek da? n da nak abes sem da?? hell yeah kite da part 4.! Mekaseh banyak2 tok Rajaa', Wawa, Asz, Sara, n Dhiya.. thanks 4 the video yg korg curi2 gmbar aku semate2 nak wat video tuhh.. (imma soe reader. xley nk upload video tu cz tenet is very slow). da juge terime kaseh kpde aiman da keluarge.. ahah.. cz bg present yg comel tuh.. ^.^

Mekaseh gak kpd Sara yg bertungkus-lumus memujuk aku turun ke bilik dorg cz aku da tkot ne function je.. Tapi lau de ppe mmg Sara.!!! Kau basoh baju aku.. n mekaseg kpde Wawa kerane pndai mencuri gmbar2 sayee.. dan xupe jugak time kaseh kpde cik Asilah yg memberi hint2.. dan membuat kan aku ready 4 every action yg korg akan wat.. Juga thanks to Dhiya yg secara tidak lnsong mengulangi sekali lagi video tuh wlaupon da abes.. Dhiya, u tau x imalu bab byak gmba2 i yg hdoh!! ^__^

Thanks to all my frens in fb, blogger, n etc 4 the wish..

HAPPY BITHDAY NADIAH!!!!!



Love it!

Precious 

present dari Thetapi.^^

dis is from Rajaa' dan keluarge

tQ ah!


N Nad.. U r 19 now. Gud Luck gurl..!!! 
Love.Nad

Thursday, November 4, 2010

Hurt is Totally Hurt

The weirdest thing happened the other morning...

I woke up with tears in my eyes...
and one rolling down my cheek...
and I knew I must have been dreaming of you again.

"When someone really loves you,
they will never hurt you.
And if they do,
you can see it in their eyes
that it hurts them too..."



can i say 'i miss him' here??

Monday, November 1, 2010

Photoshoot??

Hey reader. =) 
dis is another story bout my routine after my CTU paper in 30/10 as i mention before. Disebabkan aku nak merelease tension slpas memerah otak pade paper lps. Aku pon ambil keputusan nak mengemas n merasmikan luggage baru aku tuh. ahaha.. sambil2 kemas barang2 ntok aku bwak balik abes sem t. aku pon tergerak ati"banyak jugak baju aku ni.. nak try satu2 laa..".. dari situ la start nye photoshoot aku yang macam nak menjual baju on9 mcam kat blogshop tuh. ahaha.. credit to roomate kesayangan aku Rajaa' yang sanggop meluang kan mase ngan aku sebagai Photographer aku time tuh. Ni antare pic yg dihasilkan(ni antare yg terbaik n 'elok' ntok didisplay. ahakszz.!)

Vintage

Back to school

dunno. its like mix n match bju2 aku.

Sbtolnye ade lagi pic2 n dressup aku yg len2 p its too private.! oh ya.! i'll update the other pic of my 'photoshoot' klau aku free..hahaa... babai then. xoxo

Exam vs Shopping

hey buddies.. sory cz da lme xupdte my blog. cz aku agak bz lately. with my exam, n the prob of my broadband. but now im back n wanna share u all bout my the things yg aku wat slame beberapa hari nih. ok la.. after my CTU paper on 30/10 aku n my fellow friends outing for buy some stuff. n i need to do payment to VintageRockstar cz aku de beli sumthing there. bile ktorg  kua examination hall da hujan da.. agak susa ktorg nak ke depan tok mencari pak cik2 taxi yg ade. wlau cane pon, kami terpakse redah ujan rintik2 tersebut(skema gile ayt ku). Then ktorg tros gerak ke CS mall yg cukup famous di kalangan penduduk SP nih.
"Papehal pon sampai CS aku nak makan dulu.! aku lapo!! ". Dialog sape ntah yg aku denga antare kami ber5. mmg! Aku sgt lapa time tuh. Myb sejuk sepanjang hari yg membuat kan kami cam ni. McD fast food yg kami pilih tok makam smpai nk mntah. Fries xabes. Ribena regular pon x. Aku ni lapo mate je. Nmpk org makan, aku pon makan laa.. (nafsu ku menjadi2 bile nmpk org makan). Setelah perot kami penuh disumbat dengan McD yg sedar teramat tuh. Kami meneruskan aktvti kami iaitu SHOOPING!! wlaupon aku rase yang aku da macam ular sawa kekenyangan. Perot da buncit. (nseb bek aku pkai bju kurung).^.^

 Destinasi pertama:
-------Vincci-------
yay.! at last! agan2 aku nak beli ankle boot kat vincci tu da sampai.. wlaubagaimanapun.....Kasut ku xde saiz.!!! huaaaa.. tingal kenangan je kasut tuh.. sob3.. nak tanak aku ne beli gak kasut yg len. Bab t aku gne wet kasut aku tuh ke arah yg len lak. Kunk aku berjoli xingat dunie. so aku decide beli sati heels n i wear it now.!!!

Destinasi kedua:
-------The Store------
Ni antare destinasi Wajib kami klau ke CS ni. Sbab nak lalu escalator kat dlam The Store ni. Tapi kali ni aku masok sbab nak beli small luggage tok aku. Disebabkan aku da rosak kan kakak aku nye. So, aku da xde luggage ntok digunakan pergi dan balik ke kedah dan selangor. Jadi aku membawe la "angkatan tentera" aku bersame untok pilih kan tok aku. cz aku xpndai lansong nk pilih. macam2 pilihan dorg bagi yang antare nye 'beg skola swan yg trik, bagpack, dan luggage yg besa bley muat 2 org dlam tuh'. (=.=)''.... Terime kaseh kerana memeningjan kepale aku frens.!! but its a joke actually. then dorg menjalan kan peranan dorg ngan sebaik mungkin. pilih beg. then check zip lagi, jahitan lagi.. pff~~ kowg la kawan a.k.a mak aku. ahahaha...  Tanx Frens.!

Destinasi Ketiga:
------The Store Supermarket-----

Ni jap je cz dowg jz beli barang2 harian dowg. Shampo, sabun, pencuci muka, n etc.


Berakhir lah waktu shopping kami.. Then ktorg decide lek n take a rest pas satu ari ne berfikir tak kire la mase exam n mase shopping nk decide beli ape.. So these pic are our memories for a day.~~

'mama ' ku sedang bz mengecheck zip

wajah sebelom menjawab(cuak)

makan dengan happy

the gedik sara n asz

Sara The Big Eater

Kami Sebok Kamu Menyebok!
k pals.. c u in the next post dear..
xoxo

Thursday, October 28, 2010

Akhirnye!

oh! oh!! hye reader. imma soe bout this entri. sbtol nye entri ni da lme de. p jz xpost jek. its about the scene from our hostel a.k.a "APARTMENT" kami. huhuuu.. setelah setengah sem kami semua merempat di bilik2 junior. kami akhir nye dapt bilik sndri iaitu kolej baru bername"kolej MURNI". sigh~ (kmi xske nme ni cz one of our fren name exactly like dis cllge names). hee..

omg. ive lot of stry to tell u all. the beauty..landscape.. design... oh2.!! the toilet.. (=.=)"
almost all the facilities r ok laa.. ley la.. myb bcz its still new. but the problm of this college is dowg nye elctric suply/power. awal2 masok tu salu je black out. ttbe. then nak black out lak time mlam2. mgrib usually.. (sigh) . then de skali tuh. msalh air lak. de rumor ckap ade tikus mati kat tank utame. so xley la nak mndi or ppe.. so ktowg ngan muke tak malu nye menumpang semule ke bilik lame kami. huh. malu jek. -.-'

but the best thing slme aku ddok cti is aku ley tgk mca2 rgam manusia kat uitm ni. every evning ade je yg maen badminton. even malam. n aku ase dok kat cni lbey merapatkan lagi hubungan antare warge2 uitm. especially student2 part 2 n 3 yg dok kolej baru nih.. besides, (da cam nk wat essay lak), aku yg dpt blik tgkat 3 ni lak sgt2 bertuah kerana dpt melihat pemandangan yang sgt2 cantek setiap petang bcz from my roon i can see the sunset. sgt2 BEAUTIFUL! aku rse sgt bertuah la dok cni.. salu nk tgk je msti ne gi pantai. skunk da xpyah2 da. haha.. (tanx uitm cz bg aku dok tgkat ats wlau pon tggi sgt bg aku). even mase nak ujan pon sgt2 cantek bile tgk awan yg gelap tuh nak dtg ats kple aku.. here are some pic yg smpat aku snap. (actually byk g.tenet is vry 'laju'. susa nk upload).

ni pmndgn dri dpn pntu blik aku. time ni da nk senja.
aku ske tone orenge n blue ats bmbung tuh.

BEAUTIFUL

ni aku snap sblon ujan.

ni pon. ni view dri tgkap.
(blkang tu blok bru gak. p xde org  g.nxt sem de la.)

jz look at the cloud nk ujan tuh.
time ni agin da bunyi2 da. kuat. then ujan.

*smbil menaip ni aku berdoa gak lam ati kot2 ade pihak uitm yg bce. next sem bgi la kami dok lagi kat cni. dok lua sgt cost.! plezz.. ^.^

Wednesday, October 27, 2010

1st paper

today 1st paper aku tok final exam nih. pper kul 2 ptg. kul 9 aku da bgown. ngeeng.. :D
smngat bel nye psal. bgown awal. (xya nak berie sgt la nad. 9 tu pon da lmbt. lau kat uma ko da kne bebel lame da ngan mak ko). bgown je awal. p mndi nye lmbt. bese laa.. ank dare. eyh? bkn ank dre kne mndi awal ke? xpe2. kms2.. ehehe.(alasan). nak diwat cite.. ttbe aku rindu pulak ngan pak cik lesen aku tuh.. pak cik ni yg aku ngan asz g amek lsen same2. sbtlnye aku dalmbt amek test cmpter. so. pak cik tu lak da byk kli tnye kat mmbe aku yg tgh berusaha nak setel kan lesan dye skunk ni. cian lak ngn pak cik tuh. aku cal nak book tok sok. mntak2 pak cik tuh xla marah ktorg. setel cal.

cam da lri lak aku nye cerite ni kan. berbelik kpd crita asal. psal paper bel aku nih. disebabkan paper ari ni aku mnjwab dgan seronok sekali wlau pon ade yg aku xpham p aku sgt2 suke. ngehehee.. ^.^
tatau nape. p aku sgt ske. pasal donate mendonate. ke sbab aku suke donat?? teet.!! slah nad. donate ngan donat xsame. (alamak! cdap nye donat! da lme xmkan. :p~) xpe2. yg pnting aku mnjwb dngan lncar dengan bantuan kamus dari junior ku. tanx Nisa bg akak pnjam. (tau x penat nk cri kamus!).  abes paper kami semua termasuklah Jaa', Wawa, Sara, Asz, and Dhiya.  CHECK! sume ade. g mkan di dining kesayangan kami. (sbab da xde tmpat len). setelah pnt kani menyumbat perot masing2 kami bergerak pulang ke Hotel kami. dan terserempak dgan satu makhluk berbulu yg bewarne kelabu!! eeee.... kucing laa.. ahaha.. kucing2 uitm ni sgt2 sumel n bersih actually. even dowg xdijaga. aku ni lak mmg gile ngan kucing ni. sbab bulu dye mcam short hair yg aku nk tuh. sgt lmbot.. n ktorg smpat snap pic nan kucing ni. ni antre kegilaan kami ari ni:-


after pper. even dlam hall pon ktorg sempat snap!
credit to jaa'

on the way nak ke dining kesayangan kami sume
(pasan xbju kami?)

kami sgt teruja bile dpt kucing ni.
(padahal sblom ni jpe gak. npe ntah ttbe truje sgt2)
aku sgt2 suke kucing ni smpai aku snap byk kli pic dye. antre nye pose2 dye mase mlm2 jadi jaga dpan dinig ktorg tuh.. nagan membe dye agi sekor. 

merlina said: hey. meet ma fren. stripy.

jz look at my pretty neck

buley jdi tugu kat kuching srwak da. xD

xpsal2 aku da bg nme kat kucing2 kat uitm ni. ttbe lak kcian sbab asek2 student pggil hoi2.!! xsupan2... dowg ni pon mkhluk gak.. 
tu la cite 1st paper aku n kucing2 uitm..
hargailah kucing2 atau binatang peliharaan anda.
dan dermalah organ2 anda. (ttbe je. mntg2 essay tdi wat sal organ donation)

c ya. 
XOXO



Tuesday, October 26, 2010

My Wish List

oew. am. gee.. da bpe lame da aku megidam kan bende2 ni sume. sume owg aku da mintak. n 4sure la susa nk dpt. xkan la lak membe2 aku sesenag nk bg lak. but the fact is, aku kne sempurnakan gak wish list aku nih. wlau pon korang tgk aku da mcam Alexandre D'Man. bhahaha. ^.^

babe.. i love u all dear..
1. British Short-hair cat. 

oh2.!! Snowie.!!!  yup. lau aku de kucing ni mmg aku nk bg nme snowie laa.. xkre la jntan ke btine. asal kan aku ade nme tok dye.. aku da lme gile kat kucing ni. since aku tgk kat page spe ntah sal pmeran kat ne ntah. urgh.!!! lau la aku dpt pegag kucing ni. de gak la ku mnx kat my dear tok beli kan. p.. disebabkan kami ni msih la ank2 bwah jgaan mak bpak. jadi agak susa la. xpe2.. aku make sure aku dpt this cat when i turn 23. SNOWIE

2. Nikon D3000 

my fbret. i dunno why. cz one of aku nye hobby is snap. snap. snap. cz every moment are precious bg daku. haha.(agak geli disitu). aku hrap sgt dpt beli ni b4 aku 24 or sumthin. p lau ikot kan aku ley je beli ngan wet pt aku. p pndai2 nk jwab la ngan mak bpak aku. mati la lau kntoi. haha..(ank yg baek.) cne pon aku ne gak la blaja nk manage mendealah nih. bab aku ni pro gile bab prosak barang. any reader yg kot2 bek ati nak bg aku ke.. or nk ajar aku ke. aku on jek. as long as kowg bg free.. bhahaha,, ^.^. kiddin.. Nikon D3000. Love Ya.!!


3. Alexander McQuen Ankle boot. 

pergh.. lau aku dpt la ankle boot ni mmg aku xcri len laa.. haha.. klah angie lau aku pkai ni. (berangan~). disebabkan lately ni aku suke gile ngan kaler2 yg bright. cam merah, kuning, electric blue. aku jtoh ati la kat boot ni.. n i love it. ttbe je bde ni msok wish list aku kan.. 

4. Katty perry

sore. prety face. sume superd r kat katty nih. sumpah aku adore dye sgt2. jz look at her solid body. she is so fien whenever shes wearing any types of clothes. lau la aku dpt body cam dye. ahaha.. (dun be nood la nad). ^.^. one more thing is aku ske dye nye sore. aku start ske dye time aku dnga lagu i kissed a girl. superb gile la.. then hot n cold. agi la. cute gile. OH KATTY PERRY... I LOVE U. (wat mke teruje cam org gile) 


5. Bouquet of roses from my bf. ^.^(nad getix) 

hurm.. ni slah satu nye gak laa.. lam wish list aku ni. mcam2 la bde mrpek aku nk kan..ahaha..p kcik2 agi da brangan bde nih. mne tak nye.. tgk tv salu nmpk bf bg kat gf dowg kan.. ahaha.. smpai skunk aku nk. p xpe.. jz wait n see.. ngeehehe.. ^_^
*oh tidak. kegedikan aku terserlah.=.=ll

6. Trip to Bali

haha.. u.... besh nye dpt g relax2 kat bali. mak aku de lak gak nak ajak g indon.. p xde la smpai bali. xkesa laa.. mak.. t diah lak bwak mak g bali. oke. hahaha.. (nan bf pon ley gak.^^.)



okee.. wat mse ni. tuh je la. p ade g sbtol nyee. da upe laa.. ahaha.. nxt time kot2 aku da tertunaikan wish list aku ni. aku akn bg tau to all reader. btw. wish me luck for my wish list.!! 
XOXO








Sunday, October 24, 2010

PERUBAHAN KU

salam reader. ari ni aku nak share aku nye ke excitedan aku ngan korang. smlam on the day aku balik kedah aku lepak tesco ngan jaa' then aku pon ttbe terpk la nak timbang berat aku dpan toilet. disebabkan aku borink tunggu Jaa' 'membuang', aku pon wat la kje2 yg mugkin memalukan dan melukakan perasaan aku iaitu MENIMBANG BERAT. 



kelatak.!! syiling masok lam penimbang tuh. aku agkat kaki then diri atas mendealah tuh.
---49----55----47---50--------
_ _ _ _ 50.5 kg_ _ _ _ 
HAH??!!! wow!! wuuhoooo..!!! aku da kurang berat about 5 kg.. unbelievable doe.. bulan lepas mase raye je berat aku da 50 lebih. terkejot la gak aku tau berat aku da trun. pffff.!!! :)
betape excited  nye aku. sebab seinngat aku, selama aku ddok kat u ni. sem ni je bru 2 kali aku jogging. mgkin sebab aku nye blik kat kmpus tgkat 3. mmg berkesan gak la usehe aku selalu naen trun tgge ari2. g kelas. bilek wawa.. fuhh..!!! COGRAT GAL.! tapi mlang nye ushe aku untok mgecikkan bumper blkang agak merumitkan. agaga.. ^.^
ok laa.. ni latest pic aku. tgk la kot2 mmg aku da kros ke kan. hehe.. xD
23October2010(hang out wif dear)

wlaucane pon aku ttap tros kan useha aku. fren.. wish me luck. n u'll c me jz like angie. bhahaha... xD
hve a nice day dude. 
love. nad.

Khairell Brothers.!

hey2. awi ni aku lek kdah n lam bas aku jpe mke sme cam abag krell. (abg amri). siyes mke same. ni pic2 nye. :)


ops.. ni aku curik2 amek pic dye. disebab kan aku dok belakang. hehe.. smpat gak laa.. dye nga borak nan mak dye. . xD





mcam2 aku pk nak ckap pe jdi kan alasan aku nk amek pic nan dye. at last aku ckap mke dye same mcam arwah kawan aku. them mak dye pon bg. ehehe.. asal ntah aku ley dpt kekuatan smpai cam ni. nk mnx amek gmba lak tuh. nadiah. ko mmg tak tau malu. dooh.!!! =.=


ni la dye. ni pic secare rasmi nye. ahaha.. mak dye skali tuh. cuak ko aku nk mnx permission nak amek gmba same. amek ati nye pasal. ajak la mak skali. ahaha.. p upe lak nak tye nme cpe. gile misteri dak ni. yg bju ijau tau. bkan yg bju putih tu. tu india yg anta aku g tesco nih. ehehe.. *masalah cmera myebab kan mke aku gelap. ahahaa. xD

cam tuh la cite ke excitedtan aku bile jpe org muke serupe nih. ahaha... kot2 la jpe org muke angie. mmg time tuh aku wat mke xmlu g alaa.. Abg arm.. soe ea lau xsame. ehehe.. ni pndagan nad je. ehehehe.. xD .NAD.

Friday, August 13, 2010

JALAN2 TIME..!!

THIS IS FUN.!!!!!!
mse awi kamis ni. ktowg bgown awal bab nk g wat research kat lib phang ni.. bgown2 je aku kepanasan... BLACK OUT!!!! huaaa... mati kutu aku.. baju xiron g. asz ngan jaa' la relax..  bab dowg da iron pas sahor tdi.. huaaa.. gile la.. pk pnye pk. aku ckap anta kat dobi yg nearest. wawa pe agi. nan gelabah nye g la dobi.. bwak bju2 krprat aku tu.. hahaa... xpsal2.. lek2 uma je tros ciap2 nk g. da lmbt lak 2. jnji kul 10 p smpai kul 10.30. mmg jnji MELAYU.. p at least ktowg de reason bab pe ktowg lmbat.. g cari adiah tok library tuh.. jpe la segubah bunga meja.. mahal kau.. kecik cam 2 je da RM95. disskaun tok ktowg RM90.. ley la.. p still mhal agi.. 
ni laa bde nye.. kecik nak mmpos.!


ahuhuu...besh gile la wat kjian kt sni.. wlaupon lua cam setinggan.. p dlam mcam2 isi ade.. mmg xase penat da time 2.. bjet kul 12 ktowg nk lek da.. tup2 smpai kul 3 kat sne. bwu la blek uma.. fuh.~ smapi uma mmg besh.. bwu la ase penat nye..

kul 4 lak ktowg tros gerak g TC. hahaa.. wawa wat gile bwak g tgk uma krbat ne ntah.. pdhal tjuan nye TC..p still smpai gak.. ni antre pic2 gile ktowg kat sne..
kegilaan kami terserlah..*goat smile



we love to jump.!

me n wawa_air
me n datin asz

ahaha.. such a nice kapel

run.!!


on no!


friendship nver end

dunno wat to do. 


kami tanak ne air


haiyak.!


we love posing..

so... that the end of the day..
that we call craziness..
wat a happy ending..
this is fun..
^.^/

KUANTAN~

on 10 August lepas aku nan mmber ku lek uma wawa.. aku, asz, nan jaa.. ktorang g uma wawa sbab nak wat research kat library  PHG ni..lam kul 10 p.m ktorang naek bas SHAMISHA n sampai kunatan lam kul 7a.m esok nye.. for the first time sahor lam bas.. mmg sadis la.. nan pggung pon nek kejang da dok lme sgt lam bas 2.. ni kre frst time la aku nan geng SELANGOR aku g uma wawa..
tgok je la keterujaan kami..wlopon bas lmbat dtg..


xtau npe ktorg teruja sgt.
myb sbab ktorg ase epy ble nk g jaoh2 cam ni..yg pasti prjlnan nk ke sne ni mmg menyeksa fzikal n mental aku. fzikal nye aku ne tahan sket pggung ddok lme sgt.. nan ksjukan yg terlampau lam bas 2..mental nye.. aku trpkse la tahan perasaan aku nk mntah lam bas yg sejuk nan prgai minah dok dpan aku yg selfish gile nk konker seat sowg2.. mcam har je.. lau kaki aku pndek xpe gak. ni nk gerak sikit pon sikit nye pyah. 
xlme pas tu ktowg smpai kat genting sepah.. bas benti nak sahur. aku igt la lau india yg bwak mmg xbnti la jwb nyee.. lam keadaan yg mamai2 ktorang pon trun nk sahor. mau x.. ley mati ksjukan aku lau lme2 dok lam bas 2. tol2c bwak a.c aku dok..
da letih2 pon maintain nk syum.. haha.

ktowg mam berbekal kn mcD yg ktorg beli sblom nek bas mlm 2.bger pon da sjuk cm msok lm fridge.. sjuk2 pon brger 2 sume tewas d tgan asz n jaa.. then bas pon mle gerak ke kuantan.. lam kul 7a.m tu smpai la kt kuantan.. abah wawa yg jmpot kami sume. nan mke kltihan nye.. + mke toye nk mmpos yg da cam itik ne ggit nan tebuan sume.. dtg uma wawa.. pas 2 landing2 jap.. llme trtido sume.. plan nk kua pon xjdik bab da sume belash tido penat sume. haha.. ptg lak ktowg msak tok bbke.. mak wawa soh dak jawe ni msak tempe.. suprise.!!!! da provide tempe da pon. nak xnk msak laa.. aku nan asz pe agi.. wat la pe yg ptot.. ptong2.. goreng2.. tumis2.. ciap... 
ahahaa.. ni la hsil nye.. p ni da d mkn..aku snap pic ni pas bke.. upe nk snap mse da pas mck..
nak dijadi kan cite.. ni la first time aku msak time pose.. sblom ni ne pnah. even aku kat uma sndri.. waaaa... aku mmg bgge la bab aku msak ni de ase.. ahahaa.. ^.^/.. tanak klah tau.. pas  msak ni wawa bwak ktowg kua g pasar. time 2 la aku jpe putu piring yg plik.. ahahaa... nk tgk x??



  
ni laa.. tgk kt bulatan 2.. aku xsmpat nk snap pix yg da jdi nye.. upe. tros msok mlot.. ngehehe..


putu2 piring2. 2 keping kuning sehengget..

ahahaa... ni first time tau aku jpe putu piring wane kuning ni.. dan2 time 2 beli.. ase dye ok la.. cme nipis sgt then dye mlekat each other.  
mase tok berbuke..!!!!! waaahh...besh gile bile dpt buke nih. hahaha... bile mkan je muke sume nk fokus kat mknan msing2.. da mcam kucing yg da lme xmkan.. ne usik sikit je da marah.. huhuuu... bab 2 sume cam senyap je.. agi pon segan g kat uma owg.. cpe je la yang xsegan lau kat uma owg len.. huhuu.. tu la first time aku bke pose awi prtame kat uma mmbe aku... kat kuantan 2.... oke la.. t aku rjin aku post aktiviti ktowng lak kat sne.. tanx bab bce.. hahhaa.. PUTU PIRING KUNING.~~ (evil laugh)  >:D